MBI ÎN PARTENERIAT CU FORBES

MBI pune mare accent pe experiență și expertiză atunci când își alege partenerii. Suntem bucuroși să vă prezentăm editorialul dedicate MBI al celei mai prestigioase publicații de business: FORBES

Aţi investit bani intr-o asigurare de viaţă și sunteţide părere că aceasta este alegerea potrivită? Din păcate, in prezent societăţile de asigurări de viaţă nu se mai preocupă ca pe vremuri de constituirea de capital conform planificării, inclusiv protecţia capitalului prin asigurare. Pentru mulţi investitori, aceasta constituie o problemă. Prestatorul de servicii de franciză MBI oferă o soluţie in acest sens, realizand astfel impreună cu francizaţii săi misiunea economicosocială in Europa Centrală și de Est (ECE).

 Siguranţa capitalului clienţilor constituie pentru MBI o prioritate de prim rang. Noile reglementări ale UE au făcut ca problema economisirii cu ajutorul asigurărilor de viaţă să devină mai actuală ca niciodată. De aceea, toţi cei care au încheiat o asigurare de viaţă ar trebui să solicite verificarea contractului de  asigurare. Astfel, clienţii ar putea în mod frecvent să preschimbe pierderile ameninţătoare în profituri.

 Un rol important in privinţa recomandărilor referitoare la realizarea de investiţii revine, printre altele, colaborării dintre MBI şi societatea austriacă de fonduri C-QUADRAT. In cadrul soluţiilor propuse de MBI pot fi folosite fondurile de investiţii cu denumirea SUCCESS Absolute şi SUCCESS Relative, care sunt gestionate de către C-QUADRAT. Această strategie investiţională corespunde misiunii economico-sociale a MBI, sub forma asigurării capitalului clienţilor. Iată cum îşi descriu obiectivul fondatorii C-QUADRAT şi MBI: „Evitarea pierderilor este cel puţin la fel de importantă ca şi realizarea de profituri.“

Şansele dumneavoastră de a efectua investiţii mai bune şi de a beneficia de protecţie prin asigurarea riscului sunt promiţătoare! Vizitaţi-ne într-un Store MBI şi profitaţi de avantajele speciale de care beneficiaţi prin folosirea Passport-ului MBI.